Stuckwerk

 

Wat kunt u verwachten van ons Stuckwerk:
Stuckwerk kan snel gaan en wij maken het dan dan heel mooi en strak.
De kosten echter en de duur hangen af van de ondergrond.
Dit kan namelijk een muur of plafond zijn in bestaande bouw, waar veel afgebikt is van tevoren. Je hebt dan een  ruw oppervlak wat dichtgezet moet worden met een dikkere laag alvorens je kunt afwerken. Een dikkere laag heeft ook een dag of 4 droogtijd nodig, afhankelijk de binnen of buitentemperatuur. Maar is uw ondergrond spachtelputz en wilt u het heel strak , dan wordt er dun gestuckt en is alles sneller droog. Ons afwerkingsniveau is hoog. Niet alleen voor u, maar ook omdat wij zelf de muur gelatext opleveren, dus dan wil je ook een perfecte muur.Krijgt u veel rommel in huis?
Ja. Maar schrik niet. Eerst wordt alles afgeplakt en de vloeren worden beschermt met stuckloper , een dikke geplastificeerde karton dat de vloer beschermt.
Voordat er gestuckt gaat worden moet er met een witte of gele vloeistof voorgelijmd worden. Vooral bij oudere woningen doen we dit omdat het stuckwerk anders niet kan hechten rechtsreeks op uw ondergrond. Na het stuckwerk worden uw muren of plafonds nog een keer ‘voorgestreken’ zodat de de zuiging tegengegaan wordt om te kunnen latexen. Het mooiste is als wij op het einde alle stuckloper en tape weghalen en u uw strakke nieuwe muren voor het eerst ziet!
stuckwerk_buiten_voorVoor het stucken.
 

Buitenstuckwerk

Buiten het schilderen, stucken en opknappen van uw woning, werken we ook met regelmaat voor bedrijven, scholen en horeca gelegenheden.

Bel ons voor een prijsopgave: 06-22693554

stuckwerk_buiten1Na het stucken.

Binnenstuckwerk

Ons binnenstuckwerk is van hoogstaande kwaliteit. Goede planning en de juiste materialen zorgen ervoor dat uw muren weer heel strak zijn.

binnenstuckwerk1ook over oudere muren heen direct stucken, uw vloer wordt van tevoren afgedekt met stuckloper.
binnenstuckwerk2stuckwerk bij nieuwbouw _ hierbij wordt de vloer niet afgedekt door ons


bottom